După faptă şi răsplată! Sorin de la Akcent şi-a înşelat logodnica, iar ea nu mai vrea să audă de el: "Am plâns, am regrete, dar...

Şi-a înşelat logodnica, iar acum plăteşte cu vârf şi îndesat! Sorin de la Akcent îşi plânge de milă de când a scăpat-o printre degete pe Daniela Aciu, modelul cu cele mai lungi picioare din România.

"Bănuiesc că după orice relaţie foarte lungă există regrete. Am plâns, evident. Sufletul meu poate să fie şi mai bine, dar deocamdată asta e situaţia. În momentul ăsta nu mă văd lângă altcineva", a spus Sorin Brotnei pentru spynews.ro.

Deşi a călcat strâmb de două ori, Sorin încă mai visează la o împăcare.

"Încă sper, îmi doresc chiar daca e foarte puţin probabil şi realizabil, imi doresc lucrul acesta. Am regrete, dar asta este", spune cântăreţul care, după această experienţă, şi-a schimbat principiile de viaţă.

"Îmi doresc să fiu fericit, iar fericirea constă într-o familie frumoasă. Îmi doresc 2, 3 copii", adaugă Sorin.

Sorin Brotnei şi Daniela Aciu s-au despărţit luna trecută, după ce cântăreţul a fost surprins sărutându-se în parc cu o altă femeie. A fost pentru a doua oară când artistul a fost prins înşelându-şi logodnica, iar, dacă prima oară a fost iertat, de această dată nu a mai vrut să audă de el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro