După nunta cu Scărlătescu, Gina Pistol a divulgat detalii intime din viaţa lor

+3 click pentru
galerie

În prezent, Smiley are o relaţie de iubire cu Gina Pistol. © Sursa foto: arhivă

Vestea că Gina Pistol s-a căsătorit cu simpaticul chef Cătălin Scărlătescu a luat prin surprindere pe toată lumea. Asta mai ales că despre prezentatoarea TV se ştie că are o relaţie de iubire cu Smiley. Totuşi, toată lumea a aflat că nunta Ginei Pistol cu Scărlătescu a fost o farsă bine pusă la cale. În plus, vedeta a făcut public un mesaj în această seară în care a oferit detalii persoanele despre relaţia pe care o are, de fapt, cu celebrul chef de la emisiunea "Chefi la cuţite".

În postarea făcută pe Facebook, prezentatoarea de la "Chefi la cuţite" a mărturisit că atât ea, cât şi Cătălin Scărlătescu iubesc oameni diferiţi din viaţa lor. Cu toate astea, nimic nu-i impiedică să se aibă ca fraţii.

"Măi oameni buni, sunt un om cu frică de Dumnezeu, drept urmare, nu am cum să am o relație cu fratele meu mai mare Scărlatescu... pentru că e «my brother from another mother (n.r.: fratele meu de la o altă mamă)». Așadar, râdem, glumim, facem farse... însă, fiecare dintre noi are viața lui și iubește... în altă direcție! Până atunci... PEACE AND LOVE 😊
 Fiți cu ochii pe «Chefi la cuțite» că să vedeți cum reacționează un burlac convins într-o astfel de situați"
, a  scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook.

Încă de sezonul trecut de la "Chefi la cuţite", Gina Pistol a făcut o promisiune care a generat reacții spumoase, căci i-a asigurat pe cei din emisiune că are rochia de mireasă pregătită și tot ce așteaptă este ca burlacul din juriu să piardă în greutate.

În prezent, Smiley are o relaţie de iubire cu Gina Pistol. Femeile din viaţa artistului

Artistul s-a iubit cu mai multe femei de-a lungul vieţii. Relaţia oficială pe care o ştie toată lumea a fost cea cu Laura Cosoi. Toată lumea credea că se pregătesc de nuntă, dar ei s-au despărţit. De-a lungul timpului, presa l-a cuplat cu mai multe domnişoare, însă acesta nu a dat în bune nimic. Printre acestea se numără Lorena Ciubotaru, Raluca Netca, Oana Alexandra Zara sau artista Feli. 

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980 şi a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc şi Alin Cocoş. Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy.  În prezent, ea prezintă emisiunea "Chefi la cuţite".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro