După un astfel de ritual, Tania Budi e ca nouă. „ Plec acasă cu o piele ca de bebeluş!“

Tania Budi arată şi se simte bine la cele 45 de primăveri pe care le are. Vedeta este adepta şedinţele de spa braziliene, care au la bază plante medicinale din regiunea Amazonului.

Tania se lasă astfel “frământată” de o maseuză, în timp ce pe trupul ei se aplică uleiuri din extracte de lime, lapte de cocos, bergamotă, mandarină, lăcramioare, iasomie, hibiscus, mosc şi lemn tropical.
“Totul e inspirat din ritualurile de tratament ale indigenilor. Ştim cu toţii ce corp tonifiat au femeile din Brazilia. După un astfel de masaj, trupul este revigorat, îţi reînvie toate simţurile. Ai impresia că întinereşti cu cel puţin zece ani. Aromele pe care le miroşi în timpul acestui ritual sunt extrem de importante pentru confortul psihic. Pentru o jumătate de oră ai senzaţia că trăieşti în padurea amazoniană şi uiţi de stresul şi problemele zilnice! În plus, pleci acasă cu muşchii tonifiaţi şi cu o piele ca de bebeluş”, spune Tania Budi.
Vedeta îşi alocă o zi pe săptămână pentru a petrece în jur de patru ore la un salon din cartierul francez din Bucureşti, timp în care îşi reîmprospătează coafura şi manichiura, face tratamente corporale şi spa Beleza do Brasil.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro