După un scandal cu poliția și cu fosta iubită, un cunoscut bărbat din showbiz va deveni tătic! Soția lui este însărcinată

+3 click pentru
galerie

 

Când e vorba de raliuri, adrenalină, pasiuni misterioase, maşini incendiate şi poliţie, să fie tacâmul complet, gândul ne duce la un singur nume: Daniel Onoriu, nepotul al celebrei cântăreţe de muzică lăutărească, marea Gabi Luncă!
Daniel a fentat moartea, în 2006 când a suferit un accident de motocicletă după care a stat 9 zile în comă şi a suferit 20 de intervenţii chirurgicale. Viaţa pilotui pare desprinsă dintr- un film de Oscar, pasiunea şi dragostea pentru fosta lui iubita Simona Chiţac cu care Daniel a trecut de nenumărate ori de la agonie la extaz! Deşi oficial s-au despărţit şi Daniel şi-a refăcut viaţa alături de Isabela pe care a luat-o de nevastă. Gurile rele spun că de fapt în inima lui rămâne Simona şi că însurătoarea lui rapidă ar fi fost doar din răzbunare! Nu băgăm mâna în foc pentru nimeni, dar din surse sigure reporterii www.spynews.ro au aflat că Daniel va avea în curând parte de cea mai frumoasă experienţă şi cursă a vieţii lui, aceea de tată, cea care îi va dărui un moştenitor fiind chiar soţia, Isabela Onoriu!
Suntem siguri că o dată cu această veste, Onoriu, va încheia un capitol în viaţa lui, va lăsa trecututul în urmă şi se va bucura de ceea ce îi oferă viaţa. În 2017 se pare că nu a mai participat la niciun campionat, dar 2018 îi aduce un premiu mult mai mare, bravo "Ono"!

Daniel Onoriu este un pilot român de raliuri. Daniel Onoriu este nepotul celebrei Gabi Luncă şi a marelui acordeonist Ion Onoriu. Este cunoscut în lumea sportului auto sub porecla de "Ono". De la 12 ani a fost "infestat" cu microbul vitezei. A câştigat pe rând diferite concursuri de karting, dar şi de motociclism. A avut o relaţie de aproape 10 ani cu Simona Chiţac.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro