După vestea că este însărcinată, Misty a făcut anunţul. "ESTE ADEVĂRAT"

+6 click pentru
galerie

Keo şi Misty vor deveni părinţi © Sorin Cioponea

După ce în presa a apărut vestea că Misty este însărcinată, iată că iubita lui Keo a confirmat zvonul. Artista este însărcinată în şapte luni jumătate, iar anul 2018 se anunţă cel mai frumos pentru ea, după ce va aduce pe lume primul copil al cuplului.

Toată lumea s-a declarat uimită de vestea că cei doi vor avea un copil pentru că artista şi-a ţinut foarte bine ascunsă sarcina.

Misty nu a luat multe kilograme în timpul sarcinii, astfel că ea a putut să-şi ţină ascundă sarcina. După ce a confirmat că va avea un copil, Misty a explicat că a ţinut sarcina secretă din dorinţa de a avea linişte.

"Da, este adevărat, vom deveni părinți la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiți, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieții noastre! Însă, ne-am dorit discreție și am protejat întotdeauna viață personală, nu doar pentru că așa este firesc, ci și din dorință de a avea liniște, mai ales acum în prag de sărbători Ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate și liniște, să se poată bucură de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!", a transmis Misty.

"Mi-aş dori un copilaş", spunea Keo în urmă cu aproximativ două luni, fără să dezvăluie mai multe lucruri. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro