DURDULIA showbiz-ului s-a transformat în LEBĂDĂ! A slăbit 18 kilograme făcând asta pe tocuri de 15 centimetri!

+2 click pentru
galerie

A reuşit să slăbească 18 kilograme într-un timp record, printr-o metodă inedită. Dacă multe femei nici nu s-ar gândi la o asemenea idee, ei bine, ea a atins o adevărată performarţă.

Xonia, căci despre ea este vorba, a scăpat de kilogramele în plus, cu ajutorul unor exerciţii simple de aerobic, efectuate pe tocuri de 15 centimetri. Chiar dacă pare imposibil, pentru ea chiar a funcţionat. În plus, aceste mişcări se pot face chiar la birou, în timpul unei pauze.

"Eu am făcut balet când eram micuţă, în Australia. Acum fac foarte mult dans mai comercial. Cel mai important e să ne încălzim gâtul. Apoi face exerciţiile de aerobic la birou. Se pot face nişte genoflexiuni. Încălzirea este foarte importantă, începem cu gâtul, umerii și apoi brațele. Continuăm cu picioarele și genunchii, facem squaturi și stretching," a spus Xonia, într-o emisiune tv.

Cine este Xonia?

Xonia, pe nume real Loredana Sachelaru, născută pe 25 iunie 1989, este o cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare australiană de origine română. Xonia s-a născut pe 25 iunie 1989 în Melbourne, Australia din părinți români. Numele ei de la naștere este Loredana Sachelaru, dar se promovează ca Xonia din adolescență.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

O artistă celebră de la noi aruncă bomba despre viaţa ei amoroasă! "M-am îndrăgostit pentru prima oară la 25 de ani!"

XONIA, apariţie MORTALĂ în vacanţă. S-a pozat într-o postură demenţială. Şi-a arătat cele mai voluptoase forme ale corpului

Xonia radiază de fericire în braţele lui! Cum arată alesul inimii ei

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro