E anul SILICOANELOR! O vedetă de la noi a decis să se tuneze! ”Vreau mai mult”

Este una dintre cântărețele care, de curând, s-a reinventat și, alături de o altă artistă, a format o trupă care, cu siguranță, va fi remarcată pentru senzualitatea debordantă pe care o afișează. Și, pentru că, până acum, nu a suferit nicio intervenție chirurgicală estetică, cântăreața a decis că este cazul să se transforme într-o adevărată bombă-sexy.

”Pe 18 februarie e ziua cea mare pentru mine. Da, îmi pun silicoane. Am ajuns la 32 de nai și vreau să fac acum, când încă îmi stă bustul cum trebuie, această intervenție. Vreau să îmi rămână sânii perfecți. Nu va fi un implant foarte mare, dar va fi vizibil, îmi voi pune 380 de ml în fiecare”, ne-a spus, în exclusivitate, Alessia, artista care, de curând, a pus bazele unei noi formații, Kimale, alături de soția lui Kamara, Kim.
Mai mult decât atât, Alessia ne-a mărturisit cum își dorește să îi arate bustul după intervenția chirurgicală pe care o va suporta peste câteva zile. ”După ce am discutat cu medicul, am decis împreună ca proitezele cu silicon să fie de tipul anatomic. Adică să nu fie ca două mingi de fotbal, ci să aibă forma unui sân normal. Sunt nerăbdătoare să văd cum vor arăta”, ne-a mai spus Alessia.
Alessia este una dintre artistele care, de-a lungul timpului, s-a bucurat de un succes deosebit cu hit-urile pe care le-a lansat, dar care se poate lăuda și cu o poveste de viață impresionantă, cântăreața fiind mama adoptivă a unei fetițe de 15 ani pe care o adoră.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro