E bunic celebru, dar şi tătic model! Imagini exclusive cu Andrei Păunescu aşa cum nu a mai fost văzut! / VIDEO EXCLUSIV

Andrei Păunescu,un bărbat boem. © Facebook

Ajuns la 48 de ani ani, Andrei Păunescu este, fără îndoială, cel mai celebru bunic din România. Fiul regretatului poet Adrian Păunescu este şi un tătic dedicat. Imaginile surprinse de reporterii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu câteva zile, Andrei Păunescu a ieşit la o sesiune de cumpărături. Nu, cunoscutul bărbat nu a mers să -şi achiziţioneze vreun obiect vestimentar de lux, ci s-a deplasat pentru a cumpăra cele necesare în casă. Însoţit de Adriana, fiica sa cea mică, şi de Maria, mama fetei, acesta a ales un mall din Capitală.

Îmbrăcat sport, fiul lui Adrian Păunescu a umplut până la refuz un cărucior. Cu toate acestea, precum un tată grijuliu, el nu a pus niciun produs în partea din faţă, astfel încât fiica sa să aibă loc acolo, iar el să o poată supraveghea. Numai că, la un moment dar, micuţa în vârstă de 3 ani a început să plângă şi să ţipe. Totuşi, Andrei Păunescu a reuşit să o liniştească.

În afara Adrianei, Andrei Păunescu mai are doi copii, pe Andreea şi Adrian. Aceştia au rezultat dintr-o relaţie pe care a bărbatul a avut-o încă din timpul liceului cu o fostă colegă de clasă, cunoscută sub numele de Bobby. Pe vremea când era elev la Liceul Zoia Kosmodemianskaia, adolescentul de atunci, în jurul căruia roiau o mulţime de fete, a avut ochi doar pentru aceatsa,care avea să rămână însărcinată. Aşa se face că Andrei a devenit tatăl unei fetiţe (Andreea) la doar 16 ani. Nu după mulţi ani, avea să vină pe lume şi cel de-al doilea copil, căruia Andrei i-a dat prenumele tatălui său. La o vârstă când alţii abia îşi încep viaţa de familie, fiul regretatului poet avea să fie considerat drept cel mai tânăr bunic din România. Atunci, fiica lui, Andreea, astăzăi în vârstă de 32 de ani, l-a făcut bunic.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


 


 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro