E cea mai mare durere şi nu poate schimba situaţia. Anamaria Prodan: "Am pierdut respectul celor care mă iubeau"

+4 click pentru
galerie

Anamaria Prodan are un program draconic, doarme câteva ore pe noapte şi are un obiectiv bine trasat în viaţă: vrea să fie numărul 1 în tot ceea ce face. Invitată de Răzvan Botezatu la "Carpool Karaoke", sexy impresara a făcut dezvăluiri de senzaţie despre viaţa personală şi profesională.

Anamaria Prodan este ca argintul viu. Nici nu ar avea cum altfel. Învârte pe degete milioane de euro, are patru copii (n.r.- trei născuţi de ea şi unul al lui Laurenţiul Reghecampf, din altă relaţie), este nelipsită din lumea mondenă şi nu se dă în lături de la nimic.

"Mă trezesc la 6 jumătate dimineaţa şi până la ora 1, 2 noaptea nu dorm. Am un program infernat. Semăn cu mama. Mulţumesc lui Dumnezeu, Sunt super puternică. Credinţa în Dumnezeu am descoperit-o târziu şi îi mulţumesc că m-a luminat. Dar am mai spus-o, tatăl meu mereu mi-a spus că nu există decât locul 1. De locul doi şi trei nu o să-şi aducă nimeni aminte.

Toată lumea o să-şi aducă aminte în istorie de locul 1.", i-a mărturisit Anamaria Prodan lui Bote.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi despre copilărie şi educaţia primită.

"Am fost crescută într-un regim militar, pentru că tatăl meu a lucrat în armată. O dragoste foarte mare, dar amestecată cu frică, din punctul meu de vedere. Ok, când am crescut am spus copiii mei nu trebuie să ştie de frică la modul că trebuie să facă atac de panică atunci când intru pe uşă.

Dar copiii mei trebuie să ştie de frică la modul în care am spus ceva, pentru că m-am lovit în viaţă de foarte multe lucruri şi am interesul să-i învăţ numai lucruri bune, trebuie să mă asculte", mărturiseşte sexy impresana Anamaria Prodan care recunoaşte că, după moartea tatălui, a făcut multe greşeli.

"Am avut o perioadă când am vrut să arăt că pot să merg cu avionul pe stradă. (...) Am pierdut respectul celor care mă iubeau", spune cu regret Anamaria Prodan.

Care a fost momentul în care a simţit sexy impresara că şi-a dezamăgit familia, cum depăşeşte momentele tensionate din cuplu, dar şi care sunt cele mai mari pasiuni ale ei, vedeţi, luni, de la ora 9, în emisiunea "Star Marinal", de la Antena Stars.

Aşadar, nu rataţi "Star Matinal", luni, de la ora 9, la Antena Stars,  pentru un interviu exclusiv, cum nu aţi mai văzut, cu Anamaria Prodan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro