E clar, nepotul favorit al lui Gigi Becali e îndrăgostit! Imagini EXCLUSIVE cu femeia care i-a furat inima

+2 click pentru
galerie

Nepotul favorit al latifundiarului din Pipera pare să se fi făcut băiat cuminte. Nu, nu refuză o ieșire prin club, loc în care își face de cap, dar, pare-se, nu mai merge decât însoțit. Culmea, de o tânără cu care și-a bătut ”recordul” în materie de stabilitate, cei doi fiind împreună, spun sursele noastre, de câteva luni bune.

Lucian Becali cste cunoscut drept un Don Juan al Capitalei, având de-a lungul timpului relaţii cu domniţe mai mult sau mai puţin celebre, iar petrecerile la care își face el apariție sunt considerate, de cele mai multe ori, de-a dreptul orgii. Acum însă, de câteva luni bune, deși nu refuză câte-o petrecere pantagruelică, nepotul lui Gigi Becali este nedezlipit de femeia pe care tot încearcă să o țină ascunsă. Iar în urmă cu câteva zile, Lucian Becali și Iulia, focoasa lui parteneră de nebunii, au fost pe litoral și și-au făcut de cap într-un club de pe plajă, loc în care, până dimineața devreme, au golit multe, multe pahare și s-au distrat pe cinste.


Cei doi s-au cunoscut printr-o prietenă comună, nelipsită de la ieşirile lui Lucian, iar Iulia, se pare că i-ar fi căzut cu tronc lui Lucian încă din prima clipă. Se pare că nepotul latifundiarului din Pipera încearcă să o impresioneze în fiecare zi pe frumoasa Iulia, cu ieşiri la restaurante de fiţe, sau chiar la film, departe însă de ochii curioşilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro