E considerată cea mai sexy soție de artist, dar cum arată nemachiată? EXCLUSIV

+5 click pentru
galerie

Se poate lăuda cu forme care ar putea băga în boală orice bărbat, dar, cu toate acestea, ea s-a dedicat unuia singur, un artist celebru de la noi din țară. Și, dacă de fiecare dată, în public, apare aranjată perfect, de această dată ”a uitat” de farduri.

Sonny Flame se poate lăuda cu o soție care înnebunește bărbații. Iar asta pentru că Elena, o brunetă originară din Republica Moldova, reușește, la fiecare apariție publică a ei să ia ”caimacul” privirilor admirative ale celor din jur. Pentru că, înzestrată cu niște forme care l-ar împinge în păcat și pe un sfânt, Elena nu se sfiește să își expună rotunjimile pe oriunde ar merge.
Cu toate acestea, de curând, cei doi au fost surprinși la un restaurant cu specific oriental în timp ce se delectau cu mâncărurile de acolo. Iar Elena, spre surpriza tuturor, era de nerecunoscut. Nemachiată, cu părul ușor ciufulit, bomba-sexy cu care era obișnuită lumea era doar o brunețică simpatică care fumează cam mult și care îl privea nu tocmai amabil, pe artistul așezat în fața ei.
Elena și Sonny sunt împreună de ani buni, cei doi fiind, la un moment dat, în mijlocul unui scandal de proporții din cauza ocupațiilor mai puțin ortodoxe ale senzualei brunete. Mai exact, în urmă cu ceva ani s-a aflat că Elena făcea videochat, dar acest lucru nu a făcut, nicio secundă, ca relația lor să fie în pericol.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro