E ditamai vedeta, dar e super modestă! Ce pretenţii are Patricia Kaas pentru concertul din România!

+2 click pentru
galerie

Cântăreţa Patricia Kaas a sosit acum 2 zile în România pentru concertele de la Iaşi, Bucureşti şi Cluj. Vedetei i se vor pune la dispoziţie 2 bodyguarzi şi 2 limuzine de lux.

Unele vedete emit pretenţii extrem de exagerate, însă Patricia Kaas nu face parte din această categorie. Artistei îi vor fi puse la dispoziţie 7 încăperi pentru ea şi echipa sa: muzicieni, dansatori, echipa de producţie, management şi garderobă. Pentru backstage, vedeta a solicitat fructe proaspete, atât fructe de sezon cât şi fructe locale. Se pare că aceasta apreciază foarte mult şi dulciurile, pe lista gustărilor regăsindu-se şi prăjiturile şi ciocolata. În timp ce muzicienii săi vor degusta câteva doze de bere şi o sticlă de vin, artista va servi apă plată, lapte, ceai şi cafea.

Desigur, alături de ea în backstage va sta şi căţeluşa Tequila, de care Patricia nu se desparte niciodată, uneori caţeluşei fiindu-i permis chiar accesul pe scenă. Se pare că animaluţul este cel mai mare susţinător al artistei, acesta lătrând de fiecare dată când publicul o aplaudă pe Patricia. Dar dacă artista o va prezenta publicului de la Bucureşti pe caţeluşa Tequila, rămâne de văzut.

Concertul de duminică de la Bucureşti face parte din turneul de promovare al albumului "Kaas Chante Piaf", ce comemoreaza 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf. Patricia îşi va bucura fanii cu piese precum: „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro