E DOLIU la "Mireasă pentru fiul meu"! Una dintre fostele concurente a făcut anunţul: "Bebeluşul a murit"

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Tristeţe fără margini pentru una dintre fostele participante ale îndrăgitei emisiuni matrimoniale. Ea a dezvăluit pe internet motivul pentru care e în doliu, iar mesajele de condoleanţe au curs pe una dintre paginile sale de socializare.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Cea care a făcut anunţul trist la început de an e Adriana, tânăra care a părăsit casa dragostei în urmă cu o lună împreună cu Sergiu. Îndoliată, tânăra şi-a schimbat fotografia de profil cu cea de mai jos, iar prietenii virtuali imediat au întrebat-o ce i s-a întâmplat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. "Bebelusul unei prietene a murit" e răspunsul dat de Adriana, una dintre fostele concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" când a fost întrebată pe o reţea de socializare de i s-a întâmplat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. "Condoleanțe Adriana 😢😢sa ii dea Dumnezeu multa putere mamei sa poată sa treacă peste durerea asta😢😢", "Condoleante familiei,cuvintele sunt de prisos,numai o mama poate stii cata durere exista...", "Fii langa ea ...contează mult prezenta de in aceste momente..." sunt doar trei dintre mesajele primite de tânăra care a părăsit luna trecută casa dragostei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Adriana, una dintre fostele concurente ale îndrăgitului reality-show matrimonial a părăsit competiţia "Mireasă pentru fiul meu" la începutul lunii decembrie 2016, alături de Sergiu. Imediat cum a ajuns acasă şi-a reluat activitatea pe reţelele de socializare. Prima postare este o fotografie cu fiica ei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 10:50 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbata de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro