E grăsuţă, dar nu-i pasă! Iubita lui Marius Moga mănâncă si bea fără oprire!

+7 click pentru
galerie

Bianca Lapuşte, soţia lui Marius Moga, a reuşit la un eveniment monden, să bea şi să mănânce fără oprire golind candy barul.


Când spui Marius Moga, spui muzica! Nu degeaba a fost poreclit Micul Mozart. Liniştit şi împlinit pe toate planuile, carieră dar mai ales familie, Marius este conştient şi declara de fiecare dată că cea mai frumoasă operă a sa, rămâne Maria, fetiţa lui de numai doi anişori. Dar cine îl face fericit, îi este alături la bine şi la greu, cum se spune, nimeni alta decât frumoasa lui soţie Bianca Lapuşte! Mai mică decat Marius, la ani, fireste ca la înalţime nu e cazul, Bianca se pare că şi-a intrat perfect în rolul de soţie şi mama. Să vii la cârmă, dupa ce “Vantul Iuliei” a suflat o perioadă destul de mare în pânzele lui Moga. Nu a fost uşor pentru tănăra reporteră.
Comparaţia permanentă între ea si "Diva de la Bollywood" făcându-se în permanenţă de rautăcioşii mondeni, au dat destulă bătaie de cap cuplului Moga-Lapuste.

După o perioada în care s-a luptat cu kilogramele în exces şi singura preocupare era fetiţa lor, Bianca, înainte de a împlini 24 de ani, s-a gândit să facă ceva. S-a pus pe slăbit, s-a întors în televiziune şi a început să fie mondenă. Aşa au surprins-o reporterii Spynews.ro la un salon de înfrumuseţare, mai blondă ca niciodată, zâmbitoare, îmbrăcată în negru să subţieze "mijlocelul", deoarece e vizibil faptul că înca mai are mult, dar mult de dat jos.


Marius Moga si sotia lui, Bianca Lapuşte, au devenit părintii unei fetiţe în urmă cu doi ani. Mămica a ales să stea în concediu postnatal ca să-şi crească micuţa, iar recent s-a întors la munca. Apropiaţii celor doi sunt de-a dreptul şocaţi că Bianca a vrut să se întoarcă la serviciu, având în vedere că veniturile "Micului Mozzart" sunt destul de mari încat şi-ar permite să o tină acasa, să crească copilul. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro