VIDEO / E jale pe coridoare! După bancurile cu Borcea, a apărut - inevitabil - și maneaua! ‎Versurile ei vor stoarce lacrimi fierbinți tuturor femeilor din viața fostului dinamovist!

Cristi Borcea este, fără nicio îndoială, cel mai discutat personaj masculin al momentului, viața lui făcând deliciul românilor prin încurcăturile prin care trece. Și, așa cum era de așteptat, a devenit sursă de inspirație pentru poeți, versurile despr eel și presupusul triunghi amoros devenind,... o manea.

Cântărețul Puiu Făgărășanu a profitat din plin de scandalul mediatic în care este implicat Cristi Borcea, motuiv pentru care a și lansat o manea cu dedicație pentru fostul acționar dinamovist.
Mai mult, dovedind că este ”la punct” cu totate discuțiile legate de presupusa calitate de viitor tată a băiețelului Valentinei Pelinel, artistul spune, în versuri, întreaga poveste a cuplului și trage și o serie de concluzii cu privire la situația care ține, de ceva vreme, prima pagină a presei românești. 
”Hei, Borcea, Borcea / N-aș vrea niciodată / Să mă pun în pielea ta / Să afle nevasta / Cum spune amanta / Că faci dragoste cu ea (...) Ce faci cu Alina / Dacă Valentina / Îți face un Pelinel”, este refrenul melodiei lui Puiu Făgărășanu.
De curând, între Alina Vidican și Cristi Borcea pare să fi intervenit o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș. Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion, iar de curând a dat marea veste şi anume faptul că o să fie mămică de băiețel.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro