E oficial! Adelina şi Speak se căsătoresc! Cum vor arăta rochiile de mireasă ale brunetei

foto: facebook

E oficial! Adelina şi Speak s-au decis să facă pasul cel mare şi să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu. Bruneta a anunţat deja că s-a gândit la rochiile de mireasă, care vor fi 3 la număr.

Adelina şi Speak trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an şi jumătate, însă simt că sunt făcuţi unul pentru altul. Astfel, cei doi au decis să-şi întemeieze o familie şi să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu.

Bruneta este hotărâtă şi şi-a ales deja rochiile de mireasă, care vor fi nici mai mult, nici mai puţin de 3: una voluminoasă, una sexy şi o alta... surpriză!

"Gata! E oficial! Adelina şi Speak se căsătoresc! la nuntă, Adelina va purta 3 rochii: una voluminoasă, un sirenă şi o alta surpriză. Cert este că în biserică va purta o rochie tradiţională, iar la petrecere îşi va face de cap într-una deocheată. Cei doi nu au ales încă data nunţii însă", a declarat reporterul Antena Stars.

Adelina şi Speak sunt împreună de mai bine de un an şi formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri mondene. Bruneta a mai fost căsătorită cu Liviu Vârciu, de care a divorţat după numai un an.

Citeşte şi:

Speak, implicat într-un accident rutier grav! În ce stare se află

Adelina, în costum de baie! Ce zici, ar trebui să mai pună ceva cărniţă pe ea?

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro