E realistă sau invidioasă? Ce spune Andra despre Eurovision şi şansele lui Cezar Ouatu!

Andra nu are amintiri prea plăcute legate de Eurovision şi nu a uitat nici acum că a fost eliminată în 2007. Dacă în urmă cu câţiva ani ar fi dat orice pentru a participa la acest concurs, astăzi, artista are alte priorităţi. Mai mult, cântăreaţa nu dă nicio şansă României la câştigarea Eurovisionului.

"Fiind foarte ocupată, nu ştiu foarte multe despre Eurovision, deşi am auzit melodia. Nu mai ştiu despre Eurovision, ce ar putea să meargă, mă gândesc că totul este politic. Deşi noi ne dorim foarte mult, nu e treaba cum trebuie ca să zic aşa. În schimb, pot să spun că pentru artistul care merge acolo există mai multe posibilităţi de a fi cunoscut şi în alte ţări, cum s-a întâmplat şi cu Mandinga, Mihai Trăistariu, Paula Seling - toţi au avut de câştigat! Şi asta e o treabă bună. Dar să câştigăm acest concurs... nu ştiu care ar fi reţeta perfectă", a spus ANdra pentru perfecte.ro.

E artista realistă sau o roade puşin invidia pentru că nu a ajuns să reprezinte România pe plan internaţional?

Cezar luptă pentru finală

Cezar Ouatu urcă în această seara pe scena Eurovisionului, în cea de-a doua semifinală. Casele de pariuri nu dau mari şanse piesei "It's my life" , însă reprezentantul României e încrezător. Rămâne însă de văzut dacă ne vom face de râs sau vom ocupa un loc fruntaş.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro