E tătic! Vedeta din "Dear John" a primit vestea cea mare

Actorul american Channing Tatum a devenit tată pentru prima dată, după ce soţia lui a născut o fetiţă, la finalul săptămânii trecute.

Jenna Dewan-Tatum, în vârstă de 32 de ani, a născut joi, într-o clinică din Londra, informează contactmusic.com.
Acesta este primul copil pentru Channing şi Jenna, care s-au căsătorit în anul 2009, după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru "Step Up". Jenna Dewan-Tatum a anunţat că este însărcinată în decembrie 2012.
Cuplul a locuit în ultimele luni la Londra, unde Channing Tatum, în vârstă de 33 de ani, participă la filmările pentru filmul SF "Jupiter Ascending".
Actorul american Channing Tatum a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2012.
Channing Tatum, născut pe 26 aprilie 1980, este un actor, dansator şi fost model american. În tinereţe el a lucrat ca stripper într-un club de noapte, înainte de a deveni model şi apoi actor profesionist. S-a remarcat în filme cu succes de casă precum "Dansul dragostei/ Step Up" (2006), "G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei/ G.I. Joe: The Rise of Cobra" (2009), "Dragul meu John/ Dear John" (2010), "Jurământul/ The Vow" (2012), "21 Jump Street - O adresă de pomină" (2012) şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike" (2012), un film inspirat din activitatea lui de stripper.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro