Ea a fost prima asistentă TV din România! Acum e cuplată cu un celebru prezentator şi s-a schimbat de nu o mai recunoşti! / VIDEO

Acum este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de pe micul ecran, dar, acum 12 ani, jumatatea lui Mircea Badea, Carmen Brumă, s-a lansat în televiziune ca asistentă TV.

Carmen Brumă, iubita oficială a prezentatorului emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, este una dintre primele apariţii sexy din late night show-urile anilor 2000. Puţini îşi mai amintesc însă acea perioada în care Carmen era asistentă TV, una dintre primele din România, alături de Adina Halas. Spynews.ro va prezintă imagini inedite cu vedeta TV din emisiunea "Noaptea târziu", moderată pe atunci de acidul Mircea Badea.

Carmen şi Mircea s-au cunoscut chiar pe platorurile de filmare şi tot atunci au decis să formeze un cuplu, unul dintre cele mai trainice de pe la noi, ei fiind împreună şi în momentul de faă. Iată primele secvenţe cu cei doi în ipostaze apropiate şi cum arătau în urmă cu mai bine de 12 ani.

FOTO: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro