Ea a înlocuit-o pe Mama-Natură? Imagini EXCLUSIVE cu noua ”pasiune” a fostului logodnic al Roxanei Ionescu

+5 click pentru
galerie

Despărțirea dintre Mama-Natură și logodnicul ei, Tinu Vidaicu, a luat prin surprindere întreg showbiz-ul românesc, cu atât mai mult cu cât cei doi păreau să aibă planuri cât se poate de serioase. Cu toate acestea, se pare că nefericirea lui Tinu a fost rapid ”tratată” de o brunetă focoasă.

Mai exact, de ceva vreme încoace, se pare că omul de afaceri timișorean are o nouă pasiune, alpături de care se lasă, adeseori, fotografiat. Mai exact, este vorba de o brunetă cu forme de vis pe care ar fi cunoscut-o în clubul pe care îl patronează și care, de puțin timp încoace – mai exact, ca o stranie coincidență, de când a fost anunțată despărțirea dintre Tinu și Roxana Ionescu – promovează din greu afacerea acestuia, pe conturile ei de socializare. Și, evident, apare îmbrățișându-se cu fostul logodnic al bombei sexy, alături de mesaje care mai de care mai ”subtile”, la care amicii ei o felicită pentru sentimentele pe care le are.


În altă ordine de idei, bruneta pe care pare-se că ar fi cucerit-o Tinu este timișoreancă și ea, focoasa tânără fiind, astfel, tot timpul alături de omul de afaceri și, evident, dispusă să își clădească o relație care să nu sufere de problema distanței.

S-a iubit cu Mama-Natură timp de trei ani
„Este o fată cu adevărat extraordinară. M-a cucerit cu firea ei pozitivă, plină de entuziasm tot timpul. E plină de energie, e foarte fresh, tonică şi, normal, e foarte plăcută”, spunea Tinu Vidaicu pentru Spynews.ro, făcându-i o caracterizare scurtă frumoasei sale logodnice. Cu toate acestea, acum mai bine de trei luni, cei doi și-au spus ”Adio”, relația lor terminându-se discret, fără scandal, și fără să fie făcute publice motivele pentru care au preferat să se despartă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro