Antonia, catolică, Alex, creştin ortodox! Cei doi fii nebotezaţi sunt crescuţi după religia lui Velea

Sursa foto: Instagram

Deşi Dominic are doi anişori, el nu a fost botezat, iar lumea vorbeşte că nici creştinarea micuţului Akim, care împlineşte astăzi o lună, nu va avea loc prea mult. Aceste detalii importante nu par să-i supere pe Antonia şi Alex Velea. Mai mult, cei doi artişti îşi cresc băieţii în religia creştină ortodoxă, potrivit "Star Matinal".

Smiley, declaraţii inedite despre botezul fiului Antoniei şi al lui Alex Velea: "Sunt emoţionat!"

Nu mai e un secret pentru nimeni că Antonia a crescut şi a fost educată în cultul mormon, iar când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano a trecut la religia lui, respectiv cea catolică. De un deceniu însă, ea locuieşte în România şi pare că a învăţat tradiţiile şi sărbătorile din calendarul ortodox. Mai mult, ea nu pare să fie deloc deranjată de faptul că cei doi fii pe care-i are din relaţia cu Alex Velea sunt crescuţi în spirit creştin ortodox şi sunt învăţaţi să-L iubească pe Dumnezeu.

Botezul copilului Antoniei şi al lui Alex Velea, detalii neştiute! Ce religia trebuie să urmeze Dominic?

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună un băieţel, pe Dominic. Micuţul a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru.

Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro