Ea este cea mai avută actriță din România! Numele ei valorează a 8 MILIOANE de euro

Este una dintre puținele actrițe de la noi care se pot lăuda cu apariții în filme produse la Hollywood și care a lucrat alături de actori și regizori care au în palmares Oscarul. Mai mult, aparițiile ei în superproducțiile hollywwodiene i-au adus critici care mai de care mai pozitive, românca reușind să își facă, cu adevărat, un nume în ”Cetatea Filmului”.

Cunoscută pentru rolul epocal în filmul ”Patimile lui Hristos”, acolo unde a interpretat-o pe Fecioara Maria, Maia Morgenstern este considerată și acum, la mai bine de 12 ani de la apariția superproducției regizate de Mel Gibson, un adevărat star la Hollywood, ea fiind, de altfel, singura actriță provenită din România care se regăsește în topurile de specialitate din Statele Unite. Mai mult decât atât, conform revistelor de specialitate, brandul pe care îl reprezintă Maia Morgenstern este considerat extrem de valoros, valoarea lui fiind estimată la nu mai puțin de 8 milioane de euro.
Născută în București într-o familie evreiască, Maia Morgenstern a studiat la Academia de Teatru și Film între 1981 și 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. A apărut apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”. Numele ei, Morgenstern, înseamnă, în germană, „Luceafărul de dimineață”, nume dat Fecioarei Maria, personajul pe care l-a jucat în filmul Patimile lui Hristos. Regizorul Mel Gibson, un devotat romano-catolic, pare să fi luat în considerare, printre altele, acest detaliu ca fiind semnificativ pentru alegerea ei în acest rol, rol considerat, de criticii de specialitate ca fiind interpretat senzațional.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro