VIDEO / Ea este viitoarea nevastă a lui Dani Oţil? Aşa arată blonda care l-a cucerit definitiv şi iremediabil!

Sursa foto Antena 1

Daniela are doar 22 de ani chiar în ziua audiţiilor şi spune că cel mai mare cadou pentru ea ar din trei de "DA" la X Factor. Ei bine, blonda a reuşit să îi cucerească pe juraţi şi nu numai.

Atunci când o vezi pentru prima dată, pur şi simplu te lasă fără suflare. E frumoasă, foarte elegantă şi delicată. Când spune că e moldoveancă din Chişinău, dar studiază comedia muzicală la Paris, atunci situaţia e clară. Are tot ce îi trebuie!

"Am venit aici pentru că vreau să urc pe scene mari şi doar X Factor poate să mă ajute să urc la acest nivel şi să devin un artist complet"
, explică Daniela Rogovschi.

Dani Oţil e fermecat pe loc şi nu îşi poate lua ochii de la ea. "Ai o faţă de dus la mare, de ţinut în braţe şi de spus poezii. Aş putea să te desenez chiar acum. Trebuie să iei 3 DA ca să ne mai vedem măcar o dată. Căutăm şi noi un motiv să fim mai des pe aici?", îi şopteşte vedeta la ureche.

Daniela Rogovschi ajunge în faţa celor trei juraţi, iar prima reacţie vine din partea Deliei. "Eşti perfectă pentru Dani", observă ea. Eheee, se leagă o idilă!

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Ştefan Bănică, conflict cu colegii lui de la X Factor. Taie în carne vie!
VIDEO / Cu piciorul rupt şi cu vocea răguşită, i-a lăsat pe juraţii X Factor fără cuvinte!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro