Edith Gonzalez, mesaj de Ziua Internaţională a Luptei împotriva Cancerului Infantil: "Dacă eu pot, şi tu poţi!"

Captură video

Edith Gonzalez este una dintre vedetele care luptă cu boala cruntă, cancerul. Actriţa nu s-a lăsat niciodată bătută şi a demonstrat tuturor că "dacă vrei, poţi".

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, iar de atunci a trecut printr-o serie de transformări. Toţi admiratorii ei au fost şocaţi atunci când au văzut-o purtând perucă. 

Cea mai recentă postarea a ei de pe reţelele de socializare o prezintă pe ea, în sala de lupte, transmiţând un mesaj pentru toată lumea: "Dacă eu pot, şi tu poţi", spune ea. E foarte slabă, însă nu uită că trebuie să zâmbească în permanenţă şi să se bucure de viaţă. De apreciat este că deşi a trecut prin chin, tratamente de tot felul şi stări de rău, Edith Gonzalez rămâne mereu la fel de cochetă.

#diainternacionaldelcancerinfantil #todospodemos #construyendosueños #vamosaganarxKO!!! #viviralmaximo 😜#fuerzafuria💪🏻

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on

Edith Gonzalez este o actriță în vârstă de 52 de ani care s-a născut pe 10 decembrie 1964. Aceasta este cunoscută pentru rolulile ei din telenovelele mexicane și este mama a doi copii. Aceasta este cunoscută pentru rolulile ei din telenovelele mexicane precum Deseo, Trampa Infernal, Senorita Justice, Rogelio și este mama a doi copii.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro