Eduard şi Lavinia de la "Mireasă pentru fiul meu", la final de drum? Ce-l face pe tânăr să se gândească să pună capăt relaţiei

Eduard şi Nataşa au ajuns la final de drum? Tânărul a mărturisit că a ajuns într-un moment de impas în care se simte bulversat şi nu ştie dacă ar trebui să continue relaţia cu Laviniei.

Eduard şi Lavinia sunt într-un mare impas! Tânărul a mărturisit că este bulversat şi că nu ştie dacă relaţia cu aceasta va avea un viitor.

"E frumoasă, e dulce, dar s-a întâmplat ceva. Am ajuns într-un impas şi nu mă lasă să trec mai departe. Ea e foarte sensibilă şi ştiu că ţine la mine. Dacă vom continua, ea mă va iubi foarte mult. Mi-e frică să n-o fac să sufăr. Nu cred că o pot iubi aşa cum merită. Am vorbit şi cu ea şi cu băieţii. Avem o vârstă. Nu mi-am bătut niciodată de o femeie. De duminică sunt pe gânduri",
a declarat Edurad la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Lavinia a spus că ea este convinsă că este doar o chestiune de timp până când acesta va reuşi să-şi depăşească anxietăţile: "Eu sunt convinsă de faptul că de vină este stresul. Toate cuplurile au fost într-un impas. Nici eu nu sunt îndrăgostită de el, pentru că suntem împreună de numai 3 săptămâni. Eu cred că are nevoie de cineva care să-i fie alături. Orice s-ar întâmpla, eu îi voi fi alături, nu e capăt de drum".

Eduard i-a mărturisit unui alt coleg de competiţie că una dintre fetele din casa "Mireasă pentru fiul meu" seamănă perfect cu fosta lui iubită: "Ştii cum arăta iubita mea? Nataşa în cap şi în picioare, numai 20 de kg mai slabă".

captura Antena 1

Nataşa a confirmat faptul că ştia acest lucru despre Eduard: "Da, ştiam faptul că semăn foarte bine! L-am şi întrebat dacă e de bine sau de rău şi mi-a spus că e de bine până la un anumit punct".

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

Citeşte şi

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro