VIDEO / Efectul advers al slăbirii! Raluca Bădulescu se resimte, după ce a dat jos 70 de kg: "Nu mă aşteptam la asta"

foto: arhiva

Raluca Bădulescu a dezvăluit că este extrem de fericită că a reuşit să scape de 70 de kg. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că slăbitul excesiv are şi un efect advers, pe care trebuie să-l plătească scump.

Raluca Bădulescu a reuşit să slăbească 70 de kg, însă a mărturisit că asta are şi un efect advers. Vedeta a spus că numărul de la pantof i s-a micşorat, fapt pentru care a trebuit să renunţe la mulţi pantofi şi sandale.

"Înainte să mă apuc de slăbit aveam 120 kg. În perioada aceea, purtam 40. Acum am 38. Efectul advers este faptul că: unde sunt pantofiorii mei şi săndăluţele!? Unele dintre ele mai pot fi încă purtate pentru că nu se vede că sunt atât de mari. Nu mă aşteptam ca unul din efecte să fie micşorarea numărului la pantofi, dar e de bine oricum ar fi. Efectiv, la 41 de ani, să descoperi că poţi să intri într-un magazin şi să-ţi cumperi o haină - e o chestie şi asta, jucării pentru copii! Este o fericire pe care multă nu o înţelege, dar cei care trec prin probleme cu greutatea o înţeleg", a declarat Raluca Bădulescu la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Citeşte şi:

A avut ficatul înecat în grăsime, iar acum o ia vântul de pe stradă! O blondă celebră din showbiz este de nerecunoscut!

VIDEO / Am aflat ce fel de silicoane îşi doreşte Raluca Bădulescu! După ce a slăbit peste 60 de kilograme, îşi alege mărimea şi forma

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro