El a înşelat-o, ea l-a uitat definitiv! Uite ce bine se distreză la Roma fosta iubită a lui Sorin de la Akcent

+2 click pentru
galerie

Modelul cu cele mai lungi picioare din România, Daniela Aciu a trecut peste dezamăgirea provocată de fostul ei logodnic, Sorin de la Akcent şi a reînceput să se distreze alături de prietenele, la Roma.

Devenită modelul favorit al casei Armani, Daniela Aciu l-a uitat deja pe Sorin, fostul ei logodnic. Mai exact, frumoasa fotomodel cu picioare de 123 de cm pare să se simtă foarte bine la Roma, alături de amicele ei. De altfel, în toate fotografiile postate îân ultima perioadă, frumoasa româncă apare zâmbind şi distrându-se, semn că viaţa profesională a reuşit să îi vindece rănile din viaţa personală. „Sunt încântată de ce am făcut aici, mă voi întoarce în ţară zilele acestea şi voi reveni după sesiune. Voi rămâne ca model pentru casa Armani şi sunt fericită că, încet-încet, cariera mea e pe drumul cel bun”, ne-a spus, în exclusivitate, frumoasa Daniela.
Daniela Aciu şi Sorin s-au despărţit după ce cântăreţul care face parte din trupa Akcent a reuşit „performanţa” de a se face de râs, în public, de două ori, el fiind suprins de paparazii cu amantele sale, de două ori, în doar câteva luni.

Fotografii: Facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro