El este bărbatul care i-a făcut viaţa un calvar Lilianei de la "Mireasă pentru fiul meu"

captura Antena 1

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" a trăit un adevărat calvar alături de fostul ei iubit, Claudiu. Bărbatul a ameninţat-o cu moartea şi nu au fost puţine cazurile în care acesta a fost la un pas să o omoare.

Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" a dezvăluit faptul că fostul ei iubit, Claudiu Luţu, a ameninţat-o că-i va pune capăt zilelor. Tânăra a rămas cu sechele şi a fost nevoită să meargă la psiholog pentru a trece peste momentele de groază prin care a făcut-o să treacă.

 (foto: facebook)

"Vara trecută am mers la psiholog ca să trec peste maltratările lui, dar nu am reuşit. Nu-mi mai este teamă de el şi cred că era doar gura de el. M-a lovit o singură dată. Noi am fost fericiţi la început şi ne-am iubit foarte mult. Între timp, el a început să-mi vorbească urât şi să ne certăm foarte tare. Atunci, şi eu am făcut anumite greşeli faţă de el", a declarat Liliana la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

VIDEO / Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a primit lovitura FATALĂ, după ce şi-a terorizat fosta iubită

VIDEO / Teodor, extrem de supărat pe familie! Ce spune concurentul de la "Mireasă pentru fiul meu" despre tatăl său

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro