El este bărbatul cu care Cristina l-a înșelat pe Guță! Detalii BOMBĂ ale amantlâcului

+5 click pentru
galerie

Nicolae Guță a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o împăca pe Cristina după ce a înșelat-o cu o tânără originară din Moldova. Iar pentru a o convinge să îl primească înapoi, manelistul nu a evitat să facă cadouri scumpe sau promisiuni peste promisiuni.

Cu toate acestea, ceea ce nu știe Nicolae Guță este că, la sfâșritul verii, pe când el se afișa cu moldoveanca car el-a înnebunit pentru câteva săptămâni, un tinerel din Giurgiu reușea să facă acelați lucru cu Cristina a lui. Mai exact, între cei doi a început o corespiondență de-a dreotul bogată, prin intermediul conturilor de socializare și, la un moment dat, lucrurile ”s-au aprins” suficient de tare pentru ca cei doi să facă schimb de fotogafii sexy, să aibă parte de video-call-uri și, mai mult decât atât, chiar de invitații fără perdea. Mai exact, Luca, un tinerel avut de prin Giurgiu, pare să fi profitat din plin de despărțirea dintre Cristina și Guță li hotărât, a început atacul asupra blondinei. Iar nevasta manelistului a fost, cu siguranță, impresionată de tânărul cu pricina, ea răspunzându-i avansurilor fără perdea și având reacțiile unei domnișoare care simte că și-a găsit un iubit. E adevărat, după ce Cristina s-a întors în brațele manelistului, tânărul cu pricina a fost mai mult decât ofuscat și, drept răzbunare, a promis amicilor săi că va face dezvăluiri complete... Pe care, evident, le așteptăm cu interes...
S-a împăcat  cu Cristina
Recent, Cristina și Nicolae Guță au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în mijlocul negocierilor de împăcare. Și, după o conversație destul de scurtă în care, probabil, au pus la punct lucrurile negociate în prealabil la telefon, s-au luat de mână și s-au plimbat câteva ore prin preajmă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar blondina Nina, tânăra originară din Republica Moldova, nici nu ar fi existat.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro