El este cel mai tatuat artist! Vezi despre cine e vorba și cum arată... DEZBRĂCAT

A dat lovitura în lumea muzicii cu câteva hituri, dar, pare-se, nu aceasta este singura lui pasiune. Pentru că, deși lumea nu știe, el este atât de tatuat încât nimeni nu și-ar da seama dacă are sau nu un tricou pe el când se dezbracă.

”Am avut ocazia să particip la Convenția Internațională de Tatuaje anul acesta unde am câștigat primul loc la categoria ”Best of Large”! Am 22 de tatuaje”, este declarația prin care F-Charm a luat prin surprindere pe toată lumea.


Și, parcă pentru a demonstra că este cel mai tatuat artist de la noi din țară, F-Charm ne-a explicat și desenele care-i acoperă corpul, renunțând la haine pentru prima oară după mult timp. Mai exact, în ultimii ani, doar iubita lui l-a mai văzut dezbrăcat, el evitând să meargă chiar și la plajă pentru a-și proteja tatuajele.


”Mâna stângă este despre muzică și despre începuturile mele în carieră (un ceas cu ora și data la care m-am născut, continuat de un riff de chitară pe care este inscripționat ”Born again in 1994”, momentul în care am pășit prima data într-un studio, apoi un ochi care plânge simbolizând sacrificiile pe care le-am făcut până acum, un pian, un artist trist și chipul meu care poartă un coif. Mâna dreaptă este despre copilărie și câteva elemente care m-au marcat în mod deosebit, iar pieptul este acoperit de simboluri care reprezintă câteva dintre piesele mele”, a explicat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, artistul.

Citește și:

Acestea sunt imaginile pe care le-ar vrea șterse! Un celebru cântăreț habar n-are că filmările din dormitorul lui au ajuns pe mâna noastră

Declarație incredibilă de dragoste pentru un cântăreț celebru de la noi! Vezi ce a făcut iubita artistului

Și-a refăcut viața! După ce a descoperit că fosta lui iubită a fost implicată în dosarul ”Prostituție în showbiz”, un cântăreț celebru a pus ochii pe o brunetă super-bună


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro