Elena de la "Mireasă pentru fiul meu", gravidă? Fosta concurentă şi-a etalat burtica într-o rochie mulată

Elena de la "Mireasă pentru fiul meu" a cucerit publicul cu felul ei de a fi şi frumuseţea naturală! Fosta concurentă a participat la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a Ionelei, unde şi-a etalat burtica.

Elena a avut o relaţie cu Lucian, dar nu a funcţionat şi s-au despărţit în scurt timp. Fosta concurentă a rămas prietenă cu colegii ei din competiţie şi s-a distrat la ziua de naştere a Ionelei.

Tânăra a fost îmbrăcată într-o rochie roşie mulată care i-a scos în evidenţă burta. Acest lucru a făcut pe toată lumea să se gândească că ar putea fi însărcinată.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Elena de la "Mireasă pentru fiul meu", momente dificile! Prietenii fac tot ce pot ca s-o încurajeze

Elena de la "Mireasă pentru fiul meu", surprinsă într-o ipostază romantică! Cum a fost surprinsă tânăra la malul mării


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro