Elena Hueanu, în depresie după naştere: "Mi-era teamă că o să orbesc şi o să paralizez”

+2 click pentru
galerie

Este proaspătă mămică şi trăieşte o dragoste adevărată care o face fericită, însă naşterea nu a fost de la început o bucurie pentru Elena Hueanu. A trecut prin momente de groază şi cu greu a reuşit să-şi revină.

„După ce am născut, plângeam din orice, ore în şir. Îmi era frică chiar şi să o iau pe fetiţa mea în braţe. Nu ştiam ce să fac cu ea. Nu dormeam noaptea. De două ori era să pierd laptele, să nu o mai pot alăpta. Din cauza depresiei mi s-au pietrificat sânii. Timp de trei săptămâni am ţinut-o aşa. Cristi  (n.r. - iubitul ei)  nu ştia ce să-mi facă. Deveneam isterică din orice şi nu îl lăsam să se apropie de fetiţă, că mă gândeam că e numai a mea şi că o să-i facă rău. După naştere, în prima săptămână am slăbit 16 kilograme. Nu mâncam mai nimic, pentru că mă gândeam că ce mănânc o să-i facă rău fetiţei. Dacă o auzeam că scoate un sunet, mă panicam. A fost groaznic”, ne-a povestit emoţionată Elena.

Pentru că nici ea nici iubitul ei nu ştiau ce se întâmplă şi care este cauza acestei stări, mama şi bunica ei au făcut o intervenţie rapidă, care i-a salvat viaţa proaspetei mămici.

„Bunica mea şi-a dat seama că am intrat în depresie când m-a sunat într-o zi şi eu plimbam fetiţa prin parc şi plângeam în hohote fără motiv. A venit la mine şi m-a ajutat, împreună cu mama să ies din starea asta. Mi-au explicat cât de periculoasă este starea mea. Puteam să orbesc sau să paralizez pe fondul acestei depresii. Au fost astfel de cazuri la femei după naştere. Noroc cu mama şi bunica, că altfel nu ştiu ce s-ar fi întâmplat cu mine. Acum, Slavă Domnului sunt bine şi ne pregătim de botezul celei mici, care va avea loc în august”, spune Elena.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro