Elena Ionescu a recunoscut cu cine seamănă cel mai mic membru al familiei! "Sunt foarte mândră de el"

Solista Elena Ionescu a devenit mamă în luna august a anului trecut, apoi tot universul său s-a concentrat asupra diamantului său, micuţul Răzvan, aşa cum a recunoscut-o în direct, la "Agenţia VIP", moderată şi prezentată de Cristi Brancu şi Majda Aboulumosha.

Fosta solistă a trupei Mandinga a făcut o pauză pentru a se îngriji de Răzvănel, însă îşi pregăteşte revenirea în lumina reflectoarelor. Chiar şi aşa, prioritatea ei, pentru tot restul vieţii va rămâne micul prinţ, care va împlini un an în lunga august. Elena Ionescu a evitat să spună cu cine seamănă micuţul, alegând un mix perfect, care să nu-l supere nici pe soţul ei, Dragoş.

"Este exact în acel moment în care ar face de toate, dar nu îi dăm voie să facă nimic. Mai are nevoie de ajutorul nostru. Ne corelăm să fie bine. Sunt foarte mândră de el, fiindcă este foarte cuminte, înţelegător. Cred că este destul de incipient să spunem cu cine seamănă. Cred că are trăsături din toate părţile familiei. Picături din fiecare. Este iubitul lui mami şi băiatul lui tati. Amândoi îl alintăm, fiindcă are nevoie multă de atenţia noastră", a declarat Elena Ionescu, la "Agenţia VIP".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro