Elisabeta Turcu, declarații sfâșietoare despre ultimele clipe de viață ale Mariei Butaciu: "Azi ți-am mângâiat fruntea"

Elisabeta Turcu, declarații sfâșietoare despre ultimele clipe de viață ale Mariei Butaciu © Arhiva

Cântăreața de muzică populară Maria Butaciu s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani, la spitalul Floreasca din Capitală, după ce a stat în comă mai mult de o lună de zile.

Elisabeta Turcu, o îndrăgită artistă de muzică populară, i-a fost alături la spital Mariei Butaciu, în ultimele clipe de viață. Cântăreața a transmis un mesaj absolut sfâșietor, despre ultimul gest făcut pentru buna sa prietenă, Maria Butaciu. "Azi ți-am mângaiat fruntea și mi-am luat rămas bun, închinându-te și spunându-ți de multe ori <Tatăl Nostru>".

Maria Butaciu va fi condusă pe ultimul drum miercuri, la ora 12:00, iar de toate cele necesare înmormântării se va ocupa aceeaşi firmă care a avut grijă de înmormântarea Ionelei Prodan. Sicriul Mariei Butaciu este la fel ca ai regretatei Ionela Prodan, însă culorile sunt diferite.

Maria Butaciu este recunoscută în România pentru piesele de dor și dragoste care le-au cucerit inimile românilor. Cântăreața de muzică populară a fost supravegheată în permanență de fiica sa. Maria Butaciu, în vârstă de 78 de ani, a fost o interpretă de muzică populară românească din Ardeal. În 1961, prin concurs, s-a alăturat Ansamblului Ciocârlia al Ministerului de Interne din București. A fost o interpretă a cântecelor îndeosebi din zona Bistrița-Năsăud.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro