Ella a plecat din casa "Mireasă pentru fiul meu", dar adevăruri dure ies la iveală! Robert a făcut scandal

captura Antena 1

Una dintre concurentele înscrise în competiţia "Mireasă pentru fiul meu" a renunţat şi a ales să plece acasă.

Ella a plecat din casa "Mireasă pentru fiul meu", după ce staff-ul emisiunii i-au oferit posibilitatea să părăsească emisiunea.

"Ella ai la dispoziţie 2 minute să părăseşti casa competiţiei. Dacă în 2 minute nu părăseşti casa, nu vei mai avea posibilitatea să pleci mult timp. Dacă acele uşi se vor închide şi tu nu vei pleca, vei rămâne în competiţie şi vei lupta până la final", i-a spus prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" fetei.

Tânăra a plecat, lăsându-i pe ceilalţi în lacrimi: "Nu am pentru cine, doamna Mirela. nu am pentru cine. Nu aş putea să fiu cu un băiat care..."

Robert reacţionat impulsiv când a văzut că Ella a părăsit competiţia, acuzându-l pe Valentin că este vinovat de faptul că fata a plecat: "Valentin e vinovat. E crescut în Pantelimon. E golan de Pantelimon. El vrea să fie cu toate. S-a dat la Ella, apoi la Liliana şi acum la Adriana. Liliana e fată deşteaptă. Ea încă-l iubeşte pe fostul ei iubit şi de-aia nu a cedat la avansurile tale. Care urmează?"

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro