Elly, câştigătoarea sezonului 4 de la "Mireasă pentru fiul meu", mai sexy ca niciodată! A făcut sezaţie cu decolteul ei!

Sursa Foto Antena 1

Câştigătorii sezonului patru de la "Mireasă pentru fiul meu", Elly şi Cristian,  radiază de fericire, iar acest lucru se vede în toate fotografiile pe care îndrăgostiţii pe postează pe internet.

De curând, Elly şi-a lăsat mască fanii virtuali cu o poză în care arată foarte sexy alături de Cristian. Tânăra poartă o rochie cu un decolteu foarte generos. Fotografia pare făcută la un eveniment monden la care cei doi au participat. Imaginea a strâns peste 1000 de like-uri şi foarte multe aprecieri.

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost norocoşii care au câştigat marele premiu, dar fostul concurent a renunţat la suma de 100.000 de lei pentru că a sărit gardul competiţiei. Suma aceasta s-a împărţit între Marian, Cristiana, Simona şi Ionela care au primit fiecare câte 25.000 lei. Dacă scădem impozitul, ei vor primi cam 5.500 euro, plus banii lor pe care i-au acumulat de-a lungul competiţiei. Finala a avut loc pe 30 august 2015.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi: 
Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au dat frâu liber pasiunii, în direct! Nu au ţinut cont de cei prezenţi şi s-au sărutat cu foc

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu", dezvăluiri sincere despre viaţa lor de cuplu! De ce nu a fost de acord mama blondei cu relaţia lor?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro