Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au făcut-o lată! Uite în ce ipostază intimă s-au fotografiat câştigătorii în vacanţă!

Sursa foto Arhiva

Sezonul patru "Mireasă pentru fiul meu" s-a încheiat, iar finaliştii au câştigat sume frumoase de bani. Elly şi Cristian, marii câştigători, au plecat într-o vacanţă bine meritată.

Se pare că cei doi au ales ca destinaţie de concediu cel mai romantic oraş din Europa, şi anume Parisul. Îndrăgostiţii au postat pe o reţea de socializare o fotografie din Capitala dragostei, pentru a îi ţine pe fanii lor la curent cu aventurile prin care trec după emisiune.

Cei doi s-au fotografiat în camera de hotel, într-o ipostază foarte sexy. El este la bustul gol, iar Elly este îmbrăcată doar într-un tricou şi lenjerie intimă.

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost norocoşii care au câştigat marele premiu, dar fostul concurent a renunţat la suma de 100.000 de lei pentru că a sărit gardul competiţiei. Suma aceasta s-a împărţit între Marian, Cristiana, Simona şi Ionela care au primit fiecare câte 25.000 lei. Dacă scădem impozitul, ei vor primi cam 5.500 euro, plus banii lor pe care i-au acumulat de-a lungul competiţiei.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi: 
Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au dat frâu liber pasiunii, în direct! Nu au ţinut cont de cei prezenţi şi s-au sărutat cu foc

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu", dezvăluiri sincere despre viaţa lor de cuplu! De ce nu a fost de acord mama blondei cu relaţia lor?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro