Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" radiază de fericire! Uite unde au ajuns să se iubească marii câştigători

Sursa foto Arhiva

Sezonul patru "Mireasă pentru fiul meu" s-a încheiat, iar finaliştii au câştigat sume frumoase de bani. Elly şi Cristian, marii câştigători, au plecat într-o vacanţă bine meritată.

Se pare că cei doi au ales ca destinaţie de concediu cel mai romantic oraş din Europa, şi anume Parisul. Îndrăgostiţii au postat pe o reţea de socializare o fotografie din Capitala dragostei pentru a îi ţine pe fanii lor la curent cu aventurile prin care trec după emisiune.

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost norocoşii care au câştigat marele premiu, dar fostul concurent a renunţat la suma de 100.000 de lei pentru că a sărit gardul competiţiei. Suma aceasta s-a împărţit între Marian, Cristiana, Simona şi Ionela care au primit fiecare câte 25.000 lei. Dacă scădem impozitul, ei vor primi cam 5.500 euro, plus banii lor pe care i-au acumulat de-a lungul competiţiei.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi: 
Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au dat frâu liber pasiunii, în direct! Nu au ţinut cont de cei prezenţi şi s-au sărutat cu foc

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu", dezvăluiri sincere despre viaţa lor de cuplu! De ce nu a fost de acord mama blondei cu relaţia lor?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro