Mămica model, Emilia Ghinescu, intră în sala de naşteri: "Am mari emoţii"

Emilia Ghinescu a ajuns în urmă cu puţin timp la maternitate. Cântăreaţa şi iubitul ei, Sebi, se pregătesc să îşi ţină pentru prima oară fetiţa în braţe.

Micuţa o să poarte numele de Anastasia. Emilia spune că a avut o sarcină extrem de uşoară, iar despre probleme cu kilograme în plus nici vorbă, căci a luat doar 5 kilograme. Înainte să intre în sala de naşteri, artista ne-a dat câteva declaraţii despre importantul moment. "Am foarte mari emoţii! A fost o sarcină uşoară, am condus până ieri şi fetiţa s-a dezvoltat foarte bine. Am pregătit totul pentru fetiţă, hăinuţe, pătuţ. O să nasc prin cezariană. Abia aştept să iasă şi să o pup", a spus Emilia Ghinescu pentru Antena Stars.

Mai multe declaraţii în materialul video de aici.

A cumpărat două patuţuri

Anastasia, fiica Emiliei Ghinescu şi a lui Sebi, o să aibă parte de mult răsfăţ. Mămica ei i-a pregătit deja două pătuţuri. "Pentru că mai avem doar două zile până la venirea pe lume a micuţei ne-am pregătit cu tot ce trebuie. Dacă vă întrebaţi de ce sunt două pătuţuri... Unul este pentru camera cu mami şi tati, iar celălalt în camera cu bunică", scria Emilia Ghinescu pe pagina sa de Facebook.

Emilia Ghinescu este o cunoscută interpretă de muzică populară. Cântăreaţa formează un cuplu cu Sebastian. Ea mai are doi copii.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Mai tare ca Anca Serea! Nu s-a îngrășat mai deloc de-a lungul a opt luni de sarcină! Declarații EXCLUSIVE ale unei artiste despre fiica pe care o va avea

Nimeni nu a ştiu până acum de ce a divorţat Emilia Ghinescu de fostul soţ! Cântăreaţa a dezvăluit adevărul, în sfârşit

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro