Abagiu și Radu fac echipă la „Chefi la cuțite”! Cum s-au descurcat cei doi în bucătăria juraților! „Așa opulență?” / VIDEO
Publicat pe 15.09.2020 la 22:59 Actualizat pe 15.09.2020 la 22:59
Alexandru Abagiu și Radu fac echipă nu doar în viața de zi cu zi, ci și la „Chefi la cuțite”. Cei doi și-au pus șorțul și i-au impresionat pe jurați cu un preparat sofisticat.
- Abagiu și Radu au pregătit un preparat sofisticat
- Cei doi au intrat cu încredere în bucătăria de la „Chefi la cuțite”
Alexandru Abagiu și prietenul său Radu și-au arătat talentele în arta culinară și au venit la „Chefi la cuțite” cu gândul să-i dea pe spate pe jurați cu preparatul lor sofisticat. Cei doi și-au pus șorțul pentru gătit și au intrat încrezători în bucătărie.
Cum s-au descurcat cei doi în bucătăria juraților
Alexandra Abagiu este un artist desăvârșit, iar acest lucru a fost dovedit prin combinația ideală de culori din farfuria echipei lui. Alături de bunul său prieten și coechipier în „Asia Express”, Radu, a creat un preparat colorat, sofisticat și foarte delicios.
Abagiu și Radu au gătit de la cap la coadă o rețetă de paste cu creveți, în care ingredientul secret a fost ginul. De asemenea și celelalte elemente din preparat au fost atent selecționate și aduse de Abagiu din toate colțurile lumii. Bineînțeles, cei doi s-au gândit să le ofere ceva mai mult juraților decât o farfurie de excepție, așa că au alăturat meniului și un cocktail cu gin, făcut ca la carte de către Radu.
În decorarea farfuriei a intervenit bunul gust și talentul make-up artistului, rezultatul fiind apreciat de jurați. Încă din prima secundă de când au văzut plating-ul, chefii au scandat fascinați de culorile vii și dibăcia din farfuria din fața lor.
Cu toate că chef Sorin Bontea a adăugat câteva critici asupra combinației de gusturi, în ansamblu Abagiu și Radu s-au prezentat exemplar, iar efortul lor a fost apreciat pe măsuriă.