Alessia a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, după despărţirea de tatăl copilului ei! "Am ajuns la linişte" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Alessia a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, după despărţirea de tatăl copilului ei! "Am ajuns la linişte" © captură video

Apariţie neaşteptată! Alessia a apărut îmbrăcată în rochie de mireasă, la doar câteva luni de la despărţirea de tatăl copilului ei. Artista a făcut declaraţii incendiare despre împăcarea cu acesta!

Finalul de an adună vedetele la diverse evenimente care mai de care mai pompoase. Aşa că ale noastre staruri se îmbracă la patru ace, sau nu, şi defilează cu graţie, sau nu, pe covorul roşu. Printre apariţiile care au şocat, desigur, într-un sens bun, se numără şi Alessia. Frumoasa blondină a apărut în rochie de mireasă! Nu, nu a mers spre altar, ci a defilat aşa cum doar ea ştie s-o facă. 

Şi nu este prima dată când îmbracă rochia de mireasă. "Prima oară am îmbrăcat pentru o filmare, a doua oară anul trecut şi a treia oară anul ăsta. Simt că sunt foarte frumoasă! Asta simt, mă simt foarte frumoasă", a declarat Alessia pentru Xtra Night Show.

Întrebată dacă are planuri de măritiş în următoarea perioadă, Alessia a răspuns scurt şi la obiect: "Nu!", a precizat artista.

Însă, ceva-ceva se întâmplă acolo, în inima ei! După nouă luni de la ruptură, Alessia şi tatăl copilului său au reuşit să treacă peste toate neînţelegerile dintre ei şi să ajungă la un numitor comun, cel puţin în privinţa creşterii băieţelului pe care îl au împreună. 

"Avem o relaţie foarte bună, o relaţie de părinţi maturi. Am avut perioade foarte grele, dar mă bucur că am reuşit să găsim un echilibru şi să găsim o cale cât mai bună de comunicare astfel încât să-l putem să-l creştem pe Alvin aşa cum trebuie", a mai spus Alessia.

Să fie o şansă de împăcare? Nici da, nici ba! Alessia a precizat că ea şi tatăl copilului său nu mai au resentimente unul faţă de celălalt, instalându-se liniştea în sufletele lor. Înainte de a izbucni în lacrimi, Alessia a dat de înţeles că nu exclude varianta împăcării. 

"Am ajuns la linişte acum şi nu ştim deocamdată... Nu mai avem resentimente... Dacă Dumnezeu consideră că noi trebuie să... ", a menţionat Alessia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro