Alina Vidican, în plin proces cu autorităţile americane! Ce a făcut fosta lui Borcea

+3 click pentru
galerie

Alina Vidican, în plin proces cu autorităţile americane! Ce a făcut fosta lui Borcea © arhivă

Alina Vidican a început o viaţă nouă în America, dar probleme nu au ocolit-o! Recent, fosta parteneră a lui Cristi Borcea a fost prinsă la volan cu o viteză cu mult mai mare decât limita admisă şi a intrat în atenţia autorităţilor. Ce a făcut blondina?

Alina Vidican are probleme cu legea pentru că a fost prinsă conducând cu o viteză peste limita admisă. A primit două amenzi usturătoare şi face tot ce poate pentru a nu i se spulbera dorinţa de a deveni cetăţean american.

Astfel, deşi are un proces în derulare, iar plata amenzii este suspendată până la decizia magistraţilor, a decis să scoată toţi banii din buzunar şi să plătească, potrivit Antena Stars.

Fosta lui Cristi Borcea locuieşte în America de câţiva ani alături de cei doi copii şi se ocupă de afaceri. N-o duce deloc greu cu banii, aşa că are şi de unde să plătească amenzile!

Alina Vidican şi Cristi Borcea, poveste de dragoste plină de controverse

În anul 2003, când Alina Vidican a spus "adio" carierei în modă, l-a cunoscut pe Cristi Borcea. Mult timp a fost amanta afaceristului şi, la un moment dat, Cristi Borcea a hotărât să pună capăt mariajului cu Mihaela şi s-a căsătorit cu Alina Vidican. Fericită până peste cap, i-a făcut lui Cristi Borcea doi copii şi visa că va îmbătrâni alături de el.

Însă, lucrurile nu au evoluat aşa cum spera la început şi, la cinci ani de la nuntă, când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată cu Cristi Borcea, cei doi au ajuns la divorţ. După acel moment, Alina Vidican a început o viaţă nouă, departe de România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest