Amna, primele declaraţii după divorţ! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea şi fostul soţ: "Am vrut să aibă încredere în mine"

+3 click pentru
galerie

Amna, primele declaraţii după divorţ! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea şi fostul soţ: "Am vrut să aibă încredere în mine" © captură video

După 12 ani de relaţie şi nouă de mariaj, Amna şi tatăl copilului ei au decis că e momentul să pună punct. Artista a încercat să ţină divorţul secret, doar că presa a fost cu un pas înainte şi a fost nevoită să confirme. Acum, pentru prima dată, Amna a explicat şi ce s-a întâmplat.

Potrivit celor spuse de Amna, în urmă cu aproximativ un an, ea şi fostul partener de viaţă au decis să se axeze mai mult fiecare pe cariera personală, după ce, o bună perioadă de timp, el i-a fost alături la fiecare pas, la fiecare concert, la fiecare apariţie. Această decizie a venit ca urmare a faptului că lucrurile deja nu mai mergeau ca la început între ei.

Acum, dacă ar putea da timpul înapoi, Amna a precizat că nu l-ar mai implica pe fostul soţ în toate activităţile ei. De asemenea, Amna a precizat faptul că acum, ea şi fostul soţ se respectă şi comunică pentru că îşi doresc ca fiul lor, David, să aibă parte de atenţia, dragostea şi timpul amândurora. 

Amna nu va uita niciodată povestea de dragoste pe care a trăit-o, mai ales că David este rodul iubirii dintre ea şi fostul soţ, dar acum este pregătită să se axeze mai mult pe carieră. Artista pare împăcată cu cele întâmplate şi speră ca şi la bătrâneţe să poată păstra relaţia de prietenie cu fostul partener de viaţă. 

"E bine să trăieşti fiecare moment ca şi cum ar putea fi ultimul în acea căsnicie, pentru că uneori ne relaxăm şi ni se pare că e forever and ever. Dar nu e aşa. Nu contează când au apărut problemele, cu siguranţă nu sunt genul de femeie care, dacă dă de greu, fuge imediat. Am făcut tot ce mi-a stat mie în putinţă să fie bine. Suntem doi oameni buni care s-au căsătorit din iubire, asta e cea mai tristă parte. Care au crescut foarte mult împreună, aici e partea dureroasă. Fiinţa care a venit din iubirea noastră este David, pe care îl iubim şi îl preţuim foarte mult. Ne dorim din suflet să fim nişte părinţi minunaţi, responsabili. Eu şi Cristi ne respectăm, cred că e foarte greu să faci asta după un divorţ. Ăsta e cel mai greu test. Să rămânem până la bătrâneţe părinţi responsabili pentru David. Să fim înţelepţi", a declarat Amna la o emisiune tv.

"Dacă aş da timpul înapoi, nu l-aş mai implica în activităţile mele concertistice. Aşa era atunci moda. Am vrut să fie sigur pe ceea ce fac eu. Am fost plecată mult în alte ţări, am vrut să fie cu mine, să aibă încredere în mine...", a mai spus artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro