Ce se întâmplă cu Ana Maria Preda? Mirela Vaida a făcut anunţul în direct: "Ar ieşi prea multe lucruri la iveală"

Ce se întâmplă cu Ana Maria Preda? Mirela Vaida a făcut anunţul în direct: "Ar ieşi prea multe lucruri la iveală" © captură video

În această săptămână, după o bună perioadă în care a tot fost în platoul emisiunii "Acces Direct" pentru a oferi noi declaraţii în scandalul cu Nicuşor Iordan şi nu numai, Ana Maria Preda s-a făcut... nevăzută! De când a leşinat după ce a citit testamentul, fiica regretatului arist pare-se că fie are probleme de sănătate grave, fie ceva de ascuns, fie cineva o opreşte!

Zilele trecute, Ana Maria Preda a fost aşteptată de Mirela Vaida în platoul emisiunii "Acces Direct" pentru a continua seria dezvăluirilor şi pentru ca, astfel, să se descopere adevărul. Din păcate, Ana Maria Preda a leşinat, după ce a citit testamentul tatălui său. De atunci, tânăra nu a mai venit la emisiune. Astfel, Mirela Vaida a anunţat în direct că, dacă într-adevăr are probleme de sănătate, îi doreşte să se însănătoşească, dar nu se poate gândi şi la alte ipoteze.

Are ceva de ascuns Ana Maria Preda sau cineva o opreşte din a face noi dezvăluiri?

"Tot aşteptând-o pe Ana Maria Preda să revină în emisiune, în platou, a trecut mai bine de o săptămână. Mi-a şi fost ruşine la un moment dat să vă spun că ne vedem mâine cu ea pentru că se făcea mâine şi ea nu mai venea! Acum, eu înţeleg că ea poate se simte rău, poate are o problemă medicală, poate nu... Dacă e aşa sau nu, e alegerea ei. Dacă e bolnavă, noi îi dorim sănătate din toată inima. Dar dacă nu doreşte să vină, e clar că ori are ceva de ascuns, ori cineva o opreşte să mai vină la emisiune pentru că ar ieşi prea multe lucruri la iveală", a spus Mirela Vaida la "Acces Direct".

Ana Maria Preda a povestit public în ultima perioadă despre mai multe evenimente nefericite din viaţa ei, după moartea tatălui. L-a acuzat pe Nicuşor Iordan de abuz şi că ar fi luat pe nedrept mai multe lucruri din locuinţă. 

Ana Maria Preda, reacţie de ultimă oră

În urma anunţului Mirelei Vaida, Ana Maria Preda a dat un mesaj echipei "Acces Direct" şi a spus că într-adevăr se simte rău. Tânăra a arătat medicamentele şi a precizat că abia aşteaptă ca starea ei să se îmbunătăţească şi să revină în platou.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro