Homepage » Monden » Emisiuni TV » Anamaria Prodan, cele mai importante declarații, în exclusivitate, la Acces Direct: ”Se tăvălea ca o râmă și ne ruga să îl iertăm. Cât de josnic!” / VIDEO

Anamaria Prodan, cele mai importante declarații, în exclusivitate, la Acces Direct: ”Se tăvălea ca o râmă și ne ruga să îl iertăm. Cât de josnic!” / VIDEO

Georgiana Prodan

De Georgiana Prodan.
Publicat pe 21.02.2022 la 17:17 Actualizat pe 21.02.2022 la 22:05

Anamaria Prodan a răspuns tuturor acuzațiilor pe care i le-a adus fostul ei partener de viață și cel care încă îi este soț, Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a dat cărțile pe față, în exclusivitate, la Acces Direct. Anamaria Prodan nu se mai abține și a răbufnit, așadar se pare că scandalul dintre cei doi continuă!

  • Anamaria Prodan, răspuns pentru Laurențiu Reghecampf
  • Sexy impresara, acuzații dure la adresa încă soțului ei
  • Ce se va întâmpla, de fapt, după divorț

Este război total, în continuare, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan nu s-a mai abținut, mai ales după prima ieșire publică a încă soțului ei, celebrul antrenor de la Craiova.

Anamaria Prodan, cele mai importante declarații

Declarațiile oferite de Laurențiu Reghecampf nu au făcut decât să o înfurie și mai tare pe Anamaria Prodan și să o facă să îi dea replica. Deși Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles că nu dorește să vorbească nimic despre relația cu sexy impresara, totuși, a scos la iveală foarte multe detalii neștiute.

Noi, cei de acasă, noi, familia, nu am crezut nicio clipă că el va cădea. Asta este tipologia omului slab, a bărbatului slab, care a fost ținut pe linia de plutire de mine toată viața, de Anamaria Prodan, căci el așa m-a cunoscut. Așa eram, că eram fostă Dumitrescu, după numele soțului. Eu numele nu mi-l schimb”.

Anamaria Prodan, despre banii primiți de Laurențiu Reghecampf de la mama ei

Anamaria Prodan a mărturisit că Laurențiu Reghecampf a avut o relație cât se poate de apropiată cu mama ei, cu Ionela Prodan, însă a rămas dezamăgită atunci când a văzut ce poate să declare încă soțul ei despre cea care i-a dat viață.

Laurențiu Reghecampf am văzut că nici de fosta soacră nu își aducea aminte bine, nici câți bani are, nici cum are, dar, în rest, mergea săptămânal la soacra pe care o iubea foarte tare și o considera mama lui, ca să ia bani, să trăiască. L-a iertat de foarte multe ori, când știa cu ce nenorocite de femei umblă și îl învăța ca pe propriul copil și îi spunea, mama, tu nu poți să decazi, tu trebuie să crești. L-am învățat și eu, și mama mea, în fiecare secundă, cât de mândru să stea”.

Mama mea l-a pus pe Reghecampf să semneze de fiecare dată când a luat bani de la ea. Le-am depus la dosar, toți banii pe care mama mea i-a strâns și mi l-a lăsat, săraca, în bibliotecă, iar eu când am găsit dosarul era să fac infarct. Săraca, mă ajută și de dincolo de viață”.

Ce spune Anamaria Prodan despre amantele pe care le-a avut antrenorul de-a lungul timpului

Anamaria Prodan a dat de înțeles că era conștientă de faptul că nu era singura femeie din viața lui Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, a încercat să repare situația, să se reîndrăgostească unul de celălalt, însă lucrurile nu au mai funcționat așa cum și-a dorit ea.

Credeam că investește în case, în business-uri. El investea în prostituate. El investea în femei să spună ce, ăia sunt la fel, toți, ăla are amantă, de opt ani, îi deschide business-uri. Eu știu și cine este femeia. Lui îi e groază să facă partajul. El când a depus obligat aceste acte de divorț, câtă nesimțire să zacă într-un om, care eu să vin după tine în Arabia Saudită să te pun iar pe linia de plutire, păi el era la pământ. Eu am crezut că moarte într-o lună. Am hotărât pentru a mia oară că, gata, s-a terminat nebunia”.

Laurențiu Reghecampf i-a pus microfoane în casă Anamariei Prodan?!

Anamaria Prodan a continuat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, cu dezvăluiri neașteptate. Chiar dacă Laurențiu Reghecampf se iubea nebunește cu Corina Caciuc, ar fi vrut să o spioneze pe soția lui, montând microfoane în casă.

Cloud-ul nu se sparge decât dacă lucrezi la ei, la Apple, ceea ce nu știe Reghecampf. Nu știe foarte multe lucruri care i se întâmplă în momentul ăsta. Doarme pe el. Nu știe pe cine are lângă el. El, când se va trezi, nu va mai exista. Banca nu trimite mail-uri cu statementurile. Noi suntem soț și soție de vreo 16 ani, avem acasă, fiecare, dosare cu facturi”.

Șoferul meu, care astăzi, pus de Reghecampf să îmi pună microfoane în casă, penal, caz penal, eu l-am găsit instantaneu, Dumnezeu mă iubește, eu l-am găsit noaptea, când am venit din Dubai, în prima noapte, acum șapte luni, m-am apucat de nebună să fac curățenie. Când ma băgat pe sub pat ca să șterg, era microfonul, era lipit, un microfon luat de pe piață cu trei milioane de lei vechi”.

Laurențiu Reghecampf, mustrat de Corina Caciuc?!

Anamaria Prodan a mărturisit că Laurențiu Reghecampf avea interzis de la amanta sa să mai publice fotografii cu familia lui. Sexy impresara l-ar fi sprijinit pe soțul ei până în ultima clipă, însă antrenorul a decis să meargă mai departe în continuare cu Corina Caciuc.

Aș fi vrut să-l filmez, să vezi cum se tăvălește o râmă în nisip, doar ca să îl iertăm. L-am prins în Costa Rica, de pe telefon, îi spuneam, te rog din suflet, ia-i telefonul acestei femei, șterge absolut tot ce are, dar șterge că o să ajungi dezastru. Asta o să ne strice familia, zicea că a șters tot. Noi aveam aceleași parole. A trebuit să pună parolele la mail-urile pe care noi le aveam numele ei și anul ei de naștere. Păi am încremenit toți”.

Îl omora Caciuc cu bătaia acasă, nu avea voie să pună poze cu familia. O mințea pe Caciuc și îi spunea că poza e de acum doi ani. Tu realizezi cât de josnic?! Nu mai are niciun ban. Omul trăiește din 15.000 de euro pe lună de la Craiova. Acei 15.000 nu îi ajung să trăiască, pentru că plătește o rată la mașină. A lăsat o singură mașină acasă, restul a furat cheile și actele și a fugit cu ele”.

Corina Caciuc, mesaje de amenințare pentru antrenor în ziua reînnoirii jurămintelor?!

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a primit mesaje de amenințare de la amanta lui, de la Corina Caciuc, chiar și atunci când se afla în fața altarului cu Anamaria Prodan, la aniversarea a 15 ani de căsătorie.

Nu am știut că în biserică, unul dintre prietenii comuni îi ținea telefonul și amanta îl teroriza. Eu l-am prins pe el a doua zi cu mesajele respective. De fiecare dată Reghecampf când avea parolă pe telefon era dezastru. A lăsat parola, în 30 de minute a venit nenorocirea. Are caz criminal deschis în Dubai, cu toate dovezile, în America și în România”.

Ce simte în prezent Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf

Sexy impresara a recunoscut că este în continuare îndrăgostită de Laurențiu Reghecampf, însă de versiunea ”veche” a celebrului antrenor, atunci când lucrurile între ei erau roz și antrenorul nu greșea în fața ei.

Dacă tu crezi că Laurențiu Reghecampf se va opri la Corina Caciuc, nu, va merge din rău în mai rău. Să dea Dumnezeu să fie femeia vieții lui. Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf, nu iubesc ceea ce astăzi toată România vede. Eu am pus pe Instagram o factură cu un ceas pe care el l-a vândut pe un sfert de bani, că nu mai avea din ce să trăiască”.

Citește și: Rebecca, fiica Anamariei Prodan, gest obscen pentru Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a spus că a ajutat-o: ”Asta e tot ce am de spus”

În articolul
Anamaria Prodan, cele mai importante declarații, în exclusivitate, la Acces Direct: ”Se tăvălea ca o râmă și ne ruga să îl iertăm. Cât de josnic!” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:06
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
  • Antonia, în lacrimi
  • Concurenta a părăsit emisiunea
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:05
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
  • Loredana Groza are o siluetă incredibilă
  • Cum se menține în formă artista
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
Horoscop • la 00:03
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
Stiri interne • ieri la 23:35
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
  • David Popovici a hotârât să își întrerupă studiile
  • De ce a luat o astfel de decizie
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
Horoscop • ieri la 23:31
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
  • Două zodii vor trăi clipe unice de Paște
  • Vești extraordinare pentru nativi
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 23:11
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
  • Babs a primit avansuri din partea unui bărbat însurat
  • Fosta lui Dorian Popa a pus pe jar Internetul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close