Anamaria Prodan, mărturie sfâșietoare despre accidentarea fiicei sale, Sarah: „Țipa atât de tare! A fost cumplit”

Anamaria Prodan, mărturie sfâșietoare despre accidentarea fiicei sale, Sarah: „Țipa atât de tare! A fost cumplit” © captură video

A spus cineva că e ușoară viața de mamă? Și mai ales atunci când copilul se accidentează? Cu siguranță nu! Familia Prodan-Reghecampf a trecut prin clipe grele când Sarah Dumitrescu, a suferit o accidentare cumplită în timpul meciului dintre Universitatea Misssissippi și Universitatea Sam Houston.

Anamaria Prodan a povestit la „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, reality show-ul momentului de la Antena Stars, totul despre momentul în care fiica ei, Sarah Dumitrescu, s-a ales cu o ruptură de ligamente încrucișate.

„Juca perfect. Intrase perfect în meci. Ne bucuram la fiecare coș pe care îl dădea. În momentul ăla am simțit așa că ceva s-a rupt din mine. O parte din mine a știut că s-a întâmplat ceva foarte rău. În secunda în care a, văzut-o că nu se ridică și țipa atât de tare, a fost cumplit”, a povestit impresara. 

„Cele mai grele clipe din viața unei mame sunt când te doare totul, dar zâmbești și îți faci copilul să treacă peste traumele respective. Asta încercam eu să fac...”, a mai spus Anamaria Prodan.

Impresara a rămas plăcut surprinsă de faptul că toată echipa, de la colegi la preparatori și antrenori principali, a venit în fața spitalului pentru a fi alături de Sarah Dumitrescu. În România nu prea vezi așa ceva, susține Anamaria Prodan. 

„Am plecat dimineață la ora cinci și la cinci și un sfert, în fața spitalului, era echipa ei, în frunte cu antrenorii toți. O chestie pe care o vezi foarte rar. Nu-mi aduc aminte ca un fotbalist de-ai mei să meargă să se opere și... Asta înseamnă America, dragoste, devotament și spirit de echipă”, a continuat impresara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro