Anca Serea, detalii picante din viaţa de cuplu! "Patul este deja prea clasic"

+3 click pentru
galerie

Anca Serea, detalii picante din viaţa de cuplu! "Patul este deja prea clasic" © Instagram

Mamă eroină şi soţie iubitoare! Despre cine este vorba? Desigur, despre Anca Serea! Mamă a şase copii, vedeta ştie cum să păstreze flacăra iubirii vie şi nu se ascunde după degete. Anca Serea a spus adevărul gol-goluţ despre viaţa de cuplu pe care o are cu Adi Sînă.

Anca Serea şi Adi Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România şi nu e greu să ne dăm seama de ce. Deşi se spune că, după căsătorie, relaţia dintre cei doi parteneri se schimbă în rău, nu este cazul şi în familia Serea-Sînă. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit în anul 2015 şi, evident, se iubesc ca la început. 

Întrebată de zeci de ori cum este viaţa de cuplu, ţinând cont de faptul că are şase copii, Anca Serea a decis să spună lucrurilor pe nume: activă! Dovada? Copiii, spune vedeta. De altfel, Anca Serea a atras atenţia asupra faptului că este important să îţi păstrezi viaţa intimă, chiar şi după ce familia se măreşte.

Creativitatea este secretul! Anca Serea a dezvăluit că pentru ea şi Adi Sînă patul este deja "prea clasic" şi au găsit câteva locuri mai "palpitante" cum ar fi biroul fostului membru al trupei Akcent. 

"Este activă, drept dovadă cei 6 copii! Este activă! Ne place! Nu e nimic rău... Este foarte important să-ţi păstrezi viaţa de cuplu, viaţa intimă... Să fii activ în sensul acesta. Din păcate, femeie în general, după ce devin mămici, îşi neglijează partenerii. Avem locuşoarele noastre, avem casa destul de mare! Important este să-ţi pui imaginaţia la bătaie! Deja patul este prea clasic. În biroul lui, printre discuri acolo...", a spus Anca Serea la o emisiune tv.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro