Anda Călin, despre relaţia cu Liviu Vârciu: "Sunt mândră că e al meu". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Anda Călin, despre relaţia cu Liviu Vârciu: "Sunt mândră că e al meu". VIDEO © captură video

Anda Călin a oferit primul interviu după ce s-a împăcat cu Liviu Vârciu! Au trecut prin momente mai puţin plăcute, dar contează că acum le-au depăşit! Anda a spus pentru Antena Stars cum arată viaţa lor, dar şi ce a făcut de dragul iubitului ei.

De când s-au împăcat, lucrurile pentru fiecare, lucrurile merg mai bine ca niciodată! Liviu Vârciu a urcat din nou pe scenă, iar Anda Călin i-a fost alături. În cadrul primului interviu acordat după împăcarea cu Liviu Vârciu, vedeta a mărturisit că emoţiile au fost... la ele acasă.

"Am avut aşa emotii, acum mi-au mai trecut. Mă simt super. Cred că înca le am. Zicea Liviu inainte "Omule, am emotii, nu mai pot". Eu am încercat sa-l îmbărbătez, să-i zic că e totul ok, dar şi eu am la fel de multe. Cum a fost Liviu zilele astea... zicea domne', n-am mai cantat de mult, a fost o emoţie aparte. am fost agitaţi, ştiam că îşi doresc, ai vazut şi tu ce chimie au avut. l-am mai vazut. Ce să zic? Sunt mândră că e al meu.", a declarat Anda Călin.

Întrebată cum sunt lucrurile de când s-au aşezat la casa lor, Anda Călin spune că este "foarte frumoasă, chiar e foarte foarte frumoasă".

Şi acest lucru se vede pe chipul Andei Călin. Radiază de fericire, iar fetiţa pe care o au cei doi împreună se bucură de timpul petrecut în trei, 24 din 24!

"Chiar mă simt fericită, împlinită, totul e la superlativ şi Doamne ajuta să rămâna aşa cât mai mult timp, poate pentru toata viaţa. I-a avut alaturi (n.r. fetiţa pe ambii părinţi) şi cand am fost în perioada de pauză, dar acum este numai tata, tata, tata peste tot. Hai să lăsam trecutul aşa. Au fost nişte neîntelegeri. Eram foarte emotivă în perioada asta, cu copil, intr-o relaţie, într-o familie. Dar acum ne-am liniştit, am lămurit, totul e foarte bine.", a mai spus Anda Călin pentru Star Matinal.

Au de gând să îşi mărească familia?! "Ce-o vrea Dumnzeu", spune Anda Călin.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro