Andreea Bălan i-a salvat cariera Andreei Antonescu? Cum a răspuns blondina răutăcioşilor

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan i-a salvat cariera Andreei Antonescu? Cum a răspuns blondina răutăcioşilor © captură video

Reunirea trupei Andre a fost motiv de bucurie pentru fani şi motiv de bârfă pentru răutăcioşi! Unii dintre aceştia din urmă au început să spună că Andreea Bălan i-a salvat cariera Andreei Antonescu. Ei bine, blondina a spus adevărul gol-goluţ despre acest subiect.

Andreea Bălan a amintit, înainte de toate, că fiecare are priorităţile sale, de-a lungul vieţii. În cazul ei, prioritatea a fost cariera. Andreea Antonescu însă, o perioadă a dorit să aibă grijă de familie şi să vadă lumea, lucruri pe care le-a şi făcut. Astfel, spune blondina, aceste vorbe sunt doar răutăţi!

"Nu cred că era nevoie de cineva să salveze pe cineva... De-a lungul vieţii, oamenii au tot felul de priorităţi. Prioritatea mea a fost întotdeauna, cu disperare, să am carieră, să fiu acolo. Prioritatea Andreei a fost, la un momentan, familia, America... Ea este înnebunită după America, a călătorit foarte mult. Nu avea nevoie să fie salvată. A fost o întâmplare. A venit la mine la spital când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum patru luni cu Clara şi atunci am reluat legătura. Mie mi-a venit ideea dacă tot ani de zile publicul ne-a cerut... La mine a fost un declic atunci în spital. Am luat multe decizii în viaţa mea, nu doar asta", a declarat Andreea Bălan pentru Antena Stars.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro