Andreea Raicu, dezvăluiri incendiare! De ce nu a rezistat lângă bărbaţii celebri cu care s-a iubit? VIDEO

+3 click pentru
galerie

Andreea Raicu, dezvăluiri incendiare! De ce nu a rezistat lângă bărbaţii celebri cu care s-a iubit? VIDEO © Instagram

 Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar asta i-a adus multă notorietate. Dar pe cât este de frumoasă, pe atât de puţin noroc în dragoste a avut. A fost lângă bărbaţi celebri, a avut tot ce şi-a dorit, însă nu şi linişte sufletească. Cu toate acestea, Andreea nu s-a dat bătută, a încercat şi până la urmă a ajuns la concluzia că ea îşi este suficientă. 

Prima relaţie cu care s-a făcut remarcată în lumea mondenă a fost cea cu Cristi Chivu, în urmă cu 12 ani. Pe vremea aceea, ea avea 25 de ani, era model şi vedetă de televiziune, iar el, 22 de ani şi cel mai bine cotat fotbalist român. Povestea de iubire s-a terminat după 1 an, distanţa fiind unul dintre impedimente. Ea la Bucureşti, el în Amsterdam. 

Printre cuceriri, s-a numărat şi Tudor Vasile, pilot de profesie şi fiul unui cunoscut politician. Chiar şi după despărţire, s-a vehiculat că Tudor a continuat să fie alinarea Andreei, când aceasta suferea în urma unor dezamăgiri.

Rămânem tot la Tudor, de acestă dată Chirilă, cu care frumoasa şatenă s-a iubit ani de zile, relaţia lor fiind una foarte controversată. Aceştia au rezistat împreună 2 ani, dar din cauza diferenţelor de caracter, cuplul s-a despărţit, dar nu pentru mult timp. După 2 ani de pauză, cei doi au fost surprinşi de paparazzi împreună. Însă nici de această dată nu a mers, fiecare anunţând despărţirea pe blogul personal. 

La un an după ce s-a despărţit de solistul trupei Vama, Andreea Raicu era din nou fericită, în braţele tenismenului Horia Tecău. Faptul că trăiau în lumi diferite, dar şi distanţa care exista între ei, i-a împiedicat să rămână împreună. Astfel, după nici 1 an de relaţie, cei doi s-au despărţit. 

Cu timpul s-a maturizat şi a înţeles de ce nicio relaţie nu i-a funcţionat şi, asumată, a recunoscut. Nu a ştiut sa aibă răbdare... Ani la rând cariera ei a fost pe primul loc, dar nici nu a ştiut să-i arate unui bărbat că vede micile lucruri pe care le face pentru ea, iar asta a adus consecinţe de la sine. Dar acum este mulţumită cu viaţa pe care o are şi a învăţat să fie fericită, fără să depindă de un bărbat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro